Van’da yapılacak yeni marangozlar sitesinin yeri açıklandı

Van Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, kente kazandırılacak yeni marangozlar sitesinin yapılacağı yer belli oldu.

Van Haberleri 25.10.2023 22:13:00 0
Van’da yapılacak yeni marangozlar sitesinin yeri açıklandı
Tarih: 25.10.2023 22:16 Güncelleme: 25.10.2023 23:24

Van Büyükşehir Belediyesi Ekim ayı meclis kararlarını açıkladı. Karara göre, Van’da yeni bir marangozlar sitesinin kurulması kararlaştırıldı. Kısa süre içerisinde ihaleye sunulması beklenilen projenin yapılacağı yer de belli oldu.

Meclis’te alınan kararla 310 bin metrekarelik alana yapılması planlanan yeni marangozlar sitesi istihdam ve iş kapıları açacak.

Van Büyükşehir Belediyesi’nin resmi web sitesinde yayımlanan Meclis kararları kapsamında olan kararda, “Mülkiyeti kamu orta malına ait ilimiz İpekyolu ilçesi Kevenli Mahallesinde bulunan 454'te mera parselinde kayıtlı 1.608.018,88, m2'lik taşınmazın 310 bin 712 m2’lik kısmının Karşıyaka marangozcular site alanı olarak kullanılması üzere Tarım ve Orman Bakanlığınca, Belediye Başkanlığı adına tahsis edilecek olan söz konusu taşınmazın, Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığınca "Kamu idarelerine Ait Taşınmazların Tahsis ve Devri Hakkında Yönetmenlik" uyarınca gerekli izinin alınarak, tahsisinin yapılmasının kabulüne, oybirliğiyle kabul edilmiştir.” İfadelerine yer verildi.


Haber Kaynak : Van Olay Gazetesi
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem