Zahir Kandaşoğlu, “VATSO Derneği Van'a öncülük edecek”

Van Ticaret Sanayi Odası eski Yönetim Kurulu Başkanı ve Doğu Şirketler Grubu Başkanı Zahir Kandaşoğlu Van’da dev istihdam alanları oluşturacak yeni bir derneğin kurulacağını söyledi.

Van Haberleri 18.03.2020 12:02:07 0
Zahir Kandaşoğlu, “VATSO Derneği Van'a öncülük edecek”
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Ticaret Sanayi Odası Eski Başkanı ve Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu Van’da dev istihdam alanları oluşturabilmek için iş adamlarını bir araya getirecek Van Ticaret Sanayi İş Dünyası Derneği'ni (VATSO) kurduklarını söyledi.

"VAN'DA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR"
Derneğin kuruluşu ve üyeleriyle ilgili bilgi veren Doğu Şirketler Grubu Başkanı Zahir Kandaşoğlu kentte yeni kurulacak olan VATSO’nun Van’a öncülük edeceğini belirtti. Dernekte her kesimden üyelerin olduğunu ifade eden Kandaşoğlu, Van’da yeni bir dönemin başladığını duyurdu. 

"VATSO'NUN 260 İŞ ADAMI ÜYESİ VAR"
Açılışını gerçekleştirecekleri dernek ile ilgili konuşan Vanlı İş Adamı Zahir Kandaşoğlu, “Yeni açılacak derneğimizin Van’ın önde gelen ailelerinden oluşan 260 üyesi var. Bu ailelerin bir başka özelliği de en fazla vergiyi veren, namuslu ve dürüst çalışan, şehrimize katma değer sağlayan ve bugüne kadar Van’da konuşmayan, siyaset yapmayan ve rüşvet istemeyen temiz ailelerdir. Dernek yönetimimiz Van Ticaret ve Sanayi Odası’nın  kurulduğu 1962 yılından günden bu yana Van’da ticaret yapan ailelerden oluşuyor” dedi.

"SAHİPSİZ BIRAKILAN VAN'A SAHİP ÇIKACAĞIZ"
Van Ticaret ve Sanayi Odasının Van’ın sorunlarıyla ilgilenmediğini anımsatan Kandaşoğlu, “Van’da hiç kimse söz sahibi değil, Van’a kimse sahip çıkmıyor, Van’ın sorunlarını kimse etkili bir şekilde dile getirmiyor, Van’da kimse çalışmalarla ilgili konuşmuyor. Çünkü önemli koltuklara ve yetkilere sahibi kişiler her şeyi düşünüyor, ancak sadece Van ve halkı düşünmüyor. Bizde dernek kuralım, bu çatı altında bir araya gelelim dedik. Van’ının yerlisi her aşiretten ve hatırı sayılır ailelerden üyelerimiz var. Bir çatı altında toplanıp Van’ın sorunlarını konuşalım, istihdam oluşturalım Van’ı kalkındıralım istedik. Derneğimiz Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası (VATSO) adı altında Van’da hizmet verecek. Bu şehirde bütün sesleri, bütün fikirleri birleştirip tek ve güçlü bir ses halinde konuşalım istedik. İş dünyasını bu şekilde bir araya getireceğiz ve Van’ı daha ileriye taşımak için canla başla çalışacağız.  Derneğimizin açılışını önümüzde ki günlerde yapacağız inşallah. Dünya markası haline gelen VATSO Van’a öncülük edecek.” diye konuştu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem