VATSO Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Yörük’ten birlik beraberlik çağrısı

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Öz Yörükler Zücaciye Firması Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yörük, birlik beraberlik çağrısında bulanarak, şahsi menfaat hesapları uğruna kentin kurban edilmemesi gerekti

Van Haberleri 13.10.2020 13:07:30 0
VATSO Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Yörük’ten birlik beraberlik çağrısı
Tarih: 01.01.0001 00:00

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van’ın çok önemli bir şehir olduğunu söyleyen Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Öz Yörükler Zücaciye Firması Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yörük, bütün siyasilere, STK’lara ve bu konuda duyarlı olan bütün vatandaşlara birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Şahsi, kişisel menfaatler uğruna şehrin heba edilmesi hem halka hem de şehre yazık etmek olduğunu belirten Yörük, kimsenin böyle bir lüksünün olmadığını, sanayinin daha büyümesi, turizmin daha ön planda olması, ekonomik olarak özellikle sınır ticaretinin yaygın hale getirilmesi gerektiğini ifade etti.

“VAN BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞEHİRDİR”

Van’ın kendileri için çok önemli bir şehir olduğunu söyleyen Yörük, “İlimizin kanaat önderlerinden, siyasetçilerinden, ilimizin kalkınması adına, ilimize katkıda bulunacak insanların sayısı çok fazla. Van bizim için çok önemli bir şehirdir. Ben burada doğdum, burada büyüdüm ve yatırımlarımı buraya yaptım. Van’a karşı çok büyük bir sevgim var. İnsanlarına gerçekten çok duyarlılıkla yanaşıyorum. Bizim ilimiz tabi Doğu Anadolu Bölgesi’nde 16 şehir arasında en büyük nüfusa sahip bir il. Potansiyel olarak, coğrafi olarak önemli bir noktada. Yabancı ülkelere sınır olması, tarih dolu bir şehir olması, özellikle Tuşba adı altında birçok medeniyete başkentlik yapmış olması çok önem arz ediyor. Van Gölü dünyada sayılı büyük göller arasında. Allah’ın güzel bir lütfu. Bir çok ilde olmayan güzellikler ilimizde mevcuttur” dedi.

“ŞAHSİ MENFAAT HESAPLARI UĞRUNA KENTİ KURBAN ETMEYELİM”

Birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Yörük, “Benim burada bütün siyasilere, STK’lara ve bu konuda duyarlı olan bütün kardeşlerime çağrım birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Kardeşliğin hâkim olduğu, dayanışmanın ön planda olduğu, kimsenin kimseyi karalamadığı, birliktelikle güç birliği yaparak ilimize her alanda hizmet etmeyi vazife edinelim istiyorum. Şahsi menfaat hesapları uğruna kenti kurban etmeyelim. Şahsi, kişisel menfaatler uğruna şehrimizi heba edersek bize de yazık olur, şehrimize de yazık olur. Kimsenin de böyle bir lüksü olmamalı. Kimse böyle bir tavır içerisinde olmamalı. Olan kardeşlerimiz varsa onlar da uyarılmalı. Bu birlikteliği sağlamamız lazım. İlimize katkıda bulunalım, yatırımlar getirelim. Sanayimizin daha büyümesi, turizmin daha ön planda olması, ekonomik olarak özellikle sınır ticaretinin yaygın hale getirilmesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem