Van İŞKUR’dan istihdama katkı sunan firmalara teşekkür belgesi

İŞKUR Van İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Van Valiliği’nin destekleriyle gerçekleştirilen ‘Van‘da genç istihdamına katkı sunan sektörlere teşekkür belgesi töreni’, Van Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Parkı Sosyal Tesisleri

Van Haberleri 16.10.2021 01:18:12 0
Van İŞKUR’dan istihdama katkı sunan firmalara teşekkür belgesi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Törene Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van Milletvekilleri Osman Nuri GÜLAÇAR ve Abdulahat ARVAS, İŞKUR Van İl Müdürü Hidayet Kişi, DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray, Van TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şefik Eren, Van OSB Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aslan, ilgili kurum müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve İşveren Temsilcileri katıldı.

Törende Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van’da bu dönemde istihdama en çok katkı sunan, üreten ve yükümlülüklerini yerine getiren iletişim sektöründeki firma yetkililerine teşekkür etti.

Program daha sonra istihdama katkı sunan,      
Assistt Rehberlik ve Müşteri Hizmetleri A.Ş. adına Genel Müdür yardımcısı Ömer Faruk TÜFEKÇİ’ye
CMC İletişim ve Çağrı Merkezi Hizmetleri A.Ş. adına Genel Müdür Yardımcısı Barış ŞANLIOĞLU’na
Webhelp Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri A.Ş. adına İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Uğur ÇORUH’a
Teknofix Telekomünikasyon ve Bilişim Hizmetleri Sanayi ve Tic. A.Ş. adına Genel Müdür Ulas CİVİL’e
Mayen Telekomünikasyon hizmetleri A.Ş. adına İnsan Kaynakları Sorumlu Mustafa SÖNMEZ’e Teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle devam etti. Törenin ardından Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin BİLMEZ, organizasyonda başta Van Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Sn. Hidayet Kişi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ardından AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri GÜLAÇAR, iletişim sektöründeki firma yetkililerine teşekkür edip, ‘Van’da istihdama katkı sunan, üretim yapan, taş üstüne taş koyan herkes bizim için çok önemlidir. İnşallah sayınız daha da artar. Hepinize teşekkür ediyorum.’ ifadelerini kullandı.

Daha sonra AK Parti Van Milletvekili Abdulahat ARVAS ise iletişim sektöründeki firma yetkililerine teşekkür ederek hükümet olarak ilimizin istihdamına katkı sağlayacak her türlü proje ve programın takipçisi ve destekçisi olacaklarını belirtti.

Program Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez ve tüm katılımcıların bir arada olduğu fotoğraf çekimiyle son buldu.  


Kaynak : Vangölü TV


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem