Van, Uzun Bekleyiş Sonrası AVM'sine Kavuşuyor: Van Mall Kapılarını Açıyor!

Van'ın sabırsızlıkla beklediği ve yıllar süren bekleyişin ardından, Van Mall AVM sonunda şehre kapılarını açıyor. AVM'nin resmi açılış tarihi merakla beklenirken, işte o gün geldi.

Van Haberleri 12.03.2024 14:49:00 0
Van, Uzun Bekleyiş Sonrası AVM
Tarih: 12.03.2024 14:54 Güncelleme: 12.03.2024 16:27

Van'ın Yıllar Süren Bekleyişi Sona Eriyor: Van Mall AVM Açılıyor!

Van'ın uzun süredir tamamlanmasını beklediği alışveriş merkezinin açılış tarihi nihayet açıklandı. Halkın ve iş dünyasının merakla beklediği, yapımı yaklaşık on yıl süren Van Mall AVM, gecikmeler ve ertelemelerle gündemden düşmeyen bir konu olmuştu.

Şehrin en işlek noktalarından biri olan Cumhuriyet Caddesi'nde yükselen ve City Van adıyla ilk hizmete giren, daha sonra ismi Van Park AVM olarak değiştirilen bu dev kompleksin akıbeti yıllardır vatandaşlar tarafından sorulan sorular arasında yer alıyordu.

Binlerce kişinin her gün önünden geçtiği ve ne zaman hizmete gireceği konusunda merak uyandıran AVM, tadilat ve yeni konsept çalışmalarının ardından 22 Mart'ta kapılarını ziyaretçilere açmayı planlıyor.

Yıllarca kullanılmayan ve bir dönem atıl bir durumda olan AVM, yeni bir konsepte büründürmek üzere yeniden tasarım ve tadilat süreçlerinden geçti. Önceden 23 Aralık olarak belirlenen ve heyecanla beklenen açılış tarihi, tamamlanamayan tadilat çalışmaları sebebiyle bir kez daha ertelenmişti.

VAN MALL AVM'NİN AÇILIŞI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Sonunda beklenen haber geldi ve Van Mall AVM'nin açılış tarihi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Şehrin gözbebeği konumunda, Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan AVM'nin açılış tarihi, tadilat çalışmalarının tamamlanmasıyla nihayete erdi. Vanlıların uzun süredir beklediği Van Mall AVM, 22 Mart'ta yeni yüzüyle ve tamamlanmış haliyle hizmete girecek olmanın müjdesini veriyor. Bu gelişme, şüphesiz bölge halkı ve ekonomi için büyük bir heyecan ve umut kaynağı oluşturacak.

Kaynak: Van postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem