Van TSO Başkan Adayı Biner; Umarım hile olmaz

22 Ekim tarihinde yapılması planlanan Van Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine sarı liste olarak aday olan “Başka bir Van mümkün” Platformu, seçim çalışmalarını yürüteceği irtibat ofisinin açılışını görkemli bir şekilde geçen gün aç

Van Haberleri 21.10.2022 12:40:00 0
Van TSO Başkan Adayı Biner; Umarım hile olmaz
Tarih: 21.10.2022 12:40

VANGÖLÜ TV ÖZEL

Bizler de Van Gölü TV ekibi olarak başkan adayı Faruk Biner’i seçim ofisinde ziyaret ederek bir röportaj gerçekleştirdik. Başkan adayı Biner, Van gölü TV mikrofonlarına yaptığı açıklamada şunları söyledi:

VAN TSO DEĞERLENDİRMESİ YAPAR MISINIZ?

TSO bütün kentlerde önemli bir kurum olduğu gibi bizim kentimiz için de önemli kurumdur. Bütün kent sermayesini toplandığı ve kent tüccarlarının örgütlendiği önemli bir yapıdır. Bu yapı daha küçük ölçekli odaları, dernekleri, sendikaları da etkileyerek ciddi bir model oluşturuyor. Çünkü TSO hem önemli organlardır hem de yetenekli organlardır. O yüzden bizde önemsiyoruz. Bizimde bir ay sonra oda seçimlerimiz olacak. Biz sarı listede yer alana bir ekibiz, birkaç tanede rakibimiz var umarım sıkıntısız ve kentimiz yararına olan bir seçim olur.

VAN TSO ÜYELERİNE NELER SÖYLEMEK İSTERSİNİZ?

Bütün oda üyesi arkadaşlarımıza şunu söylüyoruz. Bu kurum hepimizindir ve kent için önemli bir kurumdur. Bizler de burada yatırımı olan ve riski alan insanlarız. Kent bağımız ve aidiyet duygumuz aynı zamanda kurumumuz ile de ilgili olsun çünkü bu kurum önemlidir. Bu kuruma gözümüz gibi bakmamız gerekiyor. Tüccar ve esnaf olarak örgütlendiğimiz, birlik ve beraberliğimizin önemli bir çatısıdır. Buradan bütün esnaf ve tüccarlarımıza şunu söylemek istiyorum seçim günü herkes oyuna ve iradesine sahip çıksın.

KAZANIRSANIZ VAN’ A NELER YAPACAKSINIZ?

Van’ın çok ciddi ötelenmiş sorunları sıkıntıları var. Bizim ilk hedefimiz ilk yılımızda bu kentin bütün kurumları ile beraber kent birliği oluşturmak olacak. Kentin ihtiyaç analizlerini öncelik sıralamasını doğru yapacak şekilde bütün paydaşlarla hiçbir kurumu ıskalamadan sadece TSO’un marifetiyle bütün birleşenleri bu işe dâhil edeceğiz ve bir ajanda oluşturarak çalışmalar yapacağız.

VAN TSO SEÇİMLERİNDE HİLE OLUR MU?

Umarım TSO seçimlerinde hile olmaz. İsmi bile çok çirkin. Tüccar insan bu tür yollara başvurmaz o yüzden kurum yöneticileri de bir tüccara yaraşır bir şekilde haysiyetli bir şekilde yaklaşacaklarını umuyorum. Maalesef piyasada kuruma karşı bir güvensizlik var. Bunu da şundan yola çıkarak söylüyoruz. Çoğu esnafımızın gruplar arasında yeri değiştiği ile ilgili şikâyetler bize geliyor. Bizde bununla ilgili olarak hem teknik hem de hukuki yönden tedbirlerimiz almışız. Bu sadece seçim sürecine etki edecek kötü niyetli bir yaklaşımdır. Umarım hile olmaz.

Kaynak: Vangölü TV


Haber Kaynak : Van Bölge Gazetesi
Anahtar Kelimeler: Başkan Adayı Biner; Umarım olmaz
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem