Van Ticaret Borsası'ndan Vergi Haftası Vurgusu

Van Ticaret Borsası Başkanı Nayif Süer, Vergi Haftası'nın önemini vurgulayarak vergi bilincinin artırılması gerektiğini belirtti

Van Haberleri 29.02.2024 17:33:00 0
Van Ticaret Borsası
Tarih: 29.02.2024 17:38 Güncelleme: 29.02.2024 22:24

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Ticaret Borsası Başkanı Nayif Süer, Vergi Haftası'nın önemine dikkat çekerek vergi bilincinin artırılması gerektiğini vurguladı. 

Vergi Haftası 26 Şubat-3 Mart tarihleri arasında kutlanırken, Van Ticaret Borsası vergilerin ülkenin geleceği için kritik bir rol oynadığını belirten Başkan Süer,  Borsa, Vergi Haftası vesilesiyle maliye çalışanlarının emeklerini vurgulayarak tüm maliye çalışanlarını tebrik etti ve toplum için yaptıkları hizmetlerin takdir edilmesi gerektiğini belirtti. 

Vergi Haftası, vergi konusunda farkındalığın artırılması, vergilemenin öneminin vurgulanması ve kayıt dışı ekonominin olumsuz etkilerine dikkat çekmek için özel etkinliklerle kutlanır. Van Ticaret Borsası da bu hafta dahilinde üyelerine vergi bilincini yükseltmek ve vergiye gönüllü uyumu teşvik etmek için çalışmalar yapıyor. 

Borsa yetkilileri, Vergi Haftası'nın amacının vergi mükellefleriyle vergi idaresi arasındaki iletişimi güçlendirmek ve vergiye gönüllü uyumu artırmak olduğunu belirtti. Bu sayede ülkenin sosyal ve ekonomik kalkınmasına önemli katkılar sağlanabileceğini ifade ettiler.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Anahtar Kelimeler: Ticaret Borsası' Vergi Haftası Vurgusu
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem