Cemil Öztürk'ten Esnaf Ziyaretlerine Devam

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk Şerefiye, Bahçıvan mahalleleri ve sanat sokağındaki esnafarı ziyaret etti.

Van Haberleri 26.02.2017 00:20:52 0
Cemil Öztürk
Tarih: 01.01.0001 00:00

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk Şerefiye, Bahçıvan mahalleleri ve sanat sokağındaki esnafarı ziyaret etti.

 

Her fırsatta esnafla iç içe olmaya önem veren Cemil Öztürk, hafta sonlarını da esnafların taleplerini ve sıkıntılarını dinlemeye ayırdı. Ziyaretten memnun olan esnaflar, Öztürk ile samimi ortamda sohbet etti. Cemil Öztürk, İpekyolu İlçesinin halk ve esnafı ile ortak bir yaşam alanı olduğunu, bu nedenle ilçenin gelişmesi için, birlik ve beraberlik içerisinde çalışılması gerektiğine dikkat çekti.

 

İlçede yapılacak çalışmalara da değinen Cemil Öztürk,“Belediye tarafından hayata geçireceğimiz projelerin çalışmalarını büyük bir özen ile sürdürüyoruz. Projelerimizle İpekyolu’nun yaşam kalitesini, gelişmiş bir ilçe haline getirmenin yanında, insanımızın huzur ve güven duyarak yaşadığı, mutluluğun esas alındığı bir ilçe olması için çalışacağız” dedi.

 

Ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirten esnaflar, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Cemil Öztürk'e teşekkür etti.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem