Van Büyükşehir Belediyesi'nden Vanspor'a Darbe: Altı Personel Geri Çekildi!

Van'da Spor Camiasına Büyükşehir Darbesi

Van Haberleri 12.05.2024 07:44:00 0
Van Büyükşehir Belediyesi
Tarih: 12.05.2024 07:56

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, PERSONELİ GERİ ÇEKİYOR

Van'da 31 Mart yerel seçimlerinin ardından işçi çıkarmalarıyla gündeme gelen Van Büyükşehir Belediyesi, zor günler geçiren Vanspor'a beklenen desteği sağlamak yerine takıma önemli bir engel oluşturdu. 

DİYARBAKIR AMEDSPOR'A CANLI YAYIN, VANSPOR'A KÖSTEK

Diyarbakır Amedspor Maçını Kent Meydanı'nda canlı yayınla izlenmesine destek veren Van Büyükşehir Belediyesi'nin DEM'li ve hükümlü Başkanı Abdullah Zeydan, 700 civarındaki Van'ın evladını işten çıkararak yaptığı düşmanlığın ardından şimdi de 1 lig yolunda mücadele veren Vanspor'a destek vermek yerine, köstek olmak için her türlü gişirimi yaparak, Van'a ve Vanlıya olan kötülük etmeye devam ediyor.

PLAY-OFF MÜCADELESİ VEREN VANSPOR'A DARBE
Son vakitlerde iş akdine son verilen personellerle konuşulan Van Büyükşehir Belediyesi, yürütme yetkisiyle görevlendirdiği personelleri geri çekmeye başladı. Bu hareket, 2. Lig'de play-off turunda şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor Futbol Kulübü için büyük bir darbe oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) sonrası, Van Büyükşehir Belediyesi de Vanspor'da görev yapmakta olan 6 personeli görevlerinden aldı.

VANSPOR YÖNETİMİNDEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Bu gelişme üzerine Van Büyükşehir Belediyesi, Vanspor Futbol Kulübü'ne resmi bir yazı göndererek, geri planda görev alan şoför, aşçı gibi personelleri belediye hizmetlerinde görevlendirilmek üzere geri çağırdığını bildirdi. Telefon yoluyla ulaşılan Vanspor FK Yönetim Kurulu Başkanı Feyat Kıyak, yaşananları doğruladı ve konuyla ilgili yakında bir açıklama yapacaklarını ifade etti.

Van Büyükşehir Belediyesi'nin bu adımı, belediyenin hem işçi çıkarım politikaları hem de yerel spor kulübüne verdiği destek konusundaki tutumu hakkında tartışmalara yol açabilir. Vanspor'un başkanının ve yönetiminin açıklaması spor kamuoyu ve taraftarlar tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem