Vali Ali Çelik, aileleri yalnız bırakmıyor

Vali Ali Çelik, aileleri yalnız bırakmıyor

Genel 4.05.2024 11:25:51 0
Vali Ali Çelik, aileleri yalnız bırakmıyor
Tarih: 04.05.2024 11:25
Hakkari Valisi Ali Çelik, Yusuf Aşkan ve Aziz Daş isimli engelli vatandaşlarla bir araya gelerek tekerli sandalye hediye etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Valiler Kararnamesiyle 21.08.2023 yılında Hakkari’deki görevine başlayan Vali Ali Çelik; kısa sürede halkın sevgisini kazandı. Hakkari’de 7’den 70’e herkes tarafından sevilen ve sayılan Vali Ali Çelik, mesaisinin büyük bir kısmını dışarıda halkla beraber geçiriyor. Hane ziyaretlerini hiç eksik etmeyen Vali Ali Çelik, Berçelan Mahallesi’nde ikamet eden Yusuf Aşkan ile Keklikpınar Mahallesi’nde ikamet eden Aziz Daş ve ailelerini evlerinde ziyaret etti.
Vali Çelik, Yusuf Aşkan ve Aziz Daş isimli engelli vatandaşa geçmiş olsun dileklerini iletirken, her iki vatandaşa da tekerli sandalye hediye etti. Vali Çelik, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek yaşadıkları zorluklar hakkında bilgiler aldı.
Vali Çelik, engelleri ve zorlukları hep birlikte aşacağımızı belirterek, ailelere ihtiyaç duydukları konularda gerekli desteğin sağlanması için ilgili birimlere talimatlarını iletti. Vali Çelik, ziyaretleri sonrasında her iki aileye misafirperverlikleri ve samimi sohbetleri için teşekkür etti.
Vali Ali Çelik’e Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Sait Abdullahoğlu da eşlik etti.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem