Şeyh Nazım Kıbrısi'nin sözleri yeniden gündem oldu: İstanbul nüfusu 150 bine inecek, insanlar oraya kaçacak

Kahramanmaraş depremi sonrası İstanbul depremi sözleri gündeme oturan Şeyh Nazım Kıbrısi'nin 'susuzlukla' ilgili ifadeleri paylaşım rekorları kırmaya başladı.

Öteki Gündem 1.03.2023 12:35:00 0
Şeyh Nazım Kıbrısi
Tarih: 01.03.2023 12:40 Güncelleme: 01.03.2023 13:06

Şeyh Nazım Kıbrısi'nin yıllar önce söyledikleri bir bir yaşanıyor. Kıbrısi'nin bir uyarısı daha yeniden çok paylaşılmaya başlandı. İşte Kıbrısi'nin o sözleri…

Ne kadar alet edevat varsa elektrikle çalışan durduğunda insanlar tabiata dönecek. İnsanlar son dönemde robot gibi hareket ediyor.

Mesela arabalar çalışmayacak. Benzin yok. Vapurlar zaten olmayacak. Erkekler ata binebilir. Kadınlar sokağa çıkamayacak. Sokaklar tenhalaşacak.

Avrupa'dan at getiriniz. Hazır ediniz. Şehirlerin içerisinde süvariler dolaşacak. Eski Osmanlı zamanlarında olduğu gibi. İslam'a karşı olan kim varsa terbiye olacak.

Yeryüzünde muhlis insan, temiz insan kalacak. Dünyaya tapan insan kalmayacak. Millet topraklarını satıyor. Dışarı çıkamayacaksınız. Güneşte patlamalar olacak. Patlamalardan sonra gelecek dalgalar olacak.

Denizlerin kabarması, karaların birbirine yakınlaşması gibi çeşitli alametler var. Allah'a kaçan kurtulur, Allah'tan uzaklaşan kurtulamaz.

Kıyamet yaklaşmıştır. İnsanları Allah'tan başka kimse hiçbir barınak, hiçbir kimse koruyamaz. Ziynet diye bir şey kalmayacak. Takva ziyneti öne çıkacak.

Paranın itibarı yoktur. İster dolar olsun, ister dolmaz olsun. Altın ve gümüş. İşi görecek alışveriş altın ve gümüşle yapılacaktır. İnsanların hayal edemeyecekleri bir dünya meydana gelecek. Mekke'nin içine oteller yapıyorlar

Mekke'nin için bu oteller olur mu? O derece azdılar. Binalardan ineceler bir iğne dahi olmamak şartıyla. Olduğu gibi bırakacaklar. Hepsi kaçacaklar. Vahabiler, Mekke ve Medine'yi ticaret merkezi haline getirdiler.

İbadete meşgul olan kurtulur. Şimdi 15 milyonluk İstanbul, 150 bine inecek. Su yok. Su basmaz. Herkese yetecek yem olacak ama su meselesi sorun olacak.

Herkes su olan yere koşacak. Su en birincisidir. İnsanlar memleketten çıkmaya hücum edecekler. Bu Arafat'tan dönüşe benzemez. Paralı yollar yıkılacak

İnsanlar su neredeyse oraya gidecek. Anadolu'da neredeyse gidecekler. Köyden gelen derhal köyüne kaçacak. Erciyes Dağları'nın eteklerine neler neler olacak. Aman Allah'ım sen koru. 

Kaynak: Yeni Akit


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem