Pegasus personel alıyor

Yüksek gelirli iş arayanlar için Pegasus'tan yeni ilan geldi. Pegasus tarafından paylaşılan ilanda en az lise mezunu alımlar yapılacağı belirtilirken, başvuru şartları da açıklandı...

İş İlanları 11.11.2023 23:16:00 0
Pegasus personel alıyor
Tarih: 11.11.2023 23:18 Güncelleme: 12.11.2023 18:11

Yüksek maaşlı iş arayanların beklediği fırsat geldi. Pegasus, KPSS şartı olmadan yeni personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Pegasus personel alımı başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

PEGASUS PERSONEL ALIM BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?
Pegasus tarafından yapılacak personel alımları için aranan başvuru şartları şöyle:
- Uygulama Destek Uzmanı kadrosu alımları için Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Teknolojileri bölümleriyle doğrudan ilişkili lisans veya ön lisans bölümü mezunu, müşteri ilişkileri veya müşteri teknik birimleri ile IT'ye bağlı birimlerde deneyimli, analitik ve çözüm odaklı, konuşma ve yazma becerileri kuvvetli personeller alınacak.

- Kabin memuru alımları için; T.C vatandaşı, 1 Ocak 1998 ve sonrası doğumlu, minimum ön lisans mezunu olan, Temel Eğitim Sertifikalı, ileri düzeyde İngilizce bilen, kadın adaylarda 1.60-1.80 cm, erkek adaylar 1.70-1.90 cm boyunda, yurt içi ve yurt dışı konaklama engeli olmayan, üniforma giydiğinde vücudunun görünen kısımlarında dövme, piercing, yanık veya yara izi bulunmayan, uçuşa engel sağlık problemi olmayan, erkeklerde askerlikle ilişiği bulunmayan ve İstanbul Anadolu Yakası'nda ikamet eden veya edebilecek kişilerden alım yapılacak.

- Yer Ekipman Bakım Onarım Ustabaşı kadrosu alımlarında; Endüstri Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okullarının Mekanik, Mekatronik, Motor bölümlerinden mezun, alanında minimum 10 yıl tecrübeli, vardiyalı çalışma sistemine uygun, İstanbul Anadolu Yakası'nda ikamet eden veya edebilecek kişilerden alım yapılacak.

- Arşivleme ve Dokümantasyon Elemanı kadrosu alımlarında; minimum lise mezunu, orta seviyede İngilizce bilen, dokümantasyon, arşivleme ve iş takip becerisi kuvvetli, Anadolu Yakası'nda ikamet eden ya da edebilecek kişilerden alım yapılacak.

- Akü Teknisyeni kadrosu alımlarında; Endüstri Meslek Lisesi ya da Meslek Yüksek Okullarının Elektrik, Eletrik Elektronik bölümlerinden mezun, minimum 2 yıl tecrübeli, vardiyalı çalışma düzenine ayak uydurabilecek, İstanbul Anadolu Yakası'nda ikamet eden veya edebilecek kişilerden alım yapılacak.


Anahtar Kelimeler: Pegasus personel alıyor
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem