Okan Buruk: Kırmızı çıkması için oyuncuların ayakları mı kırılmalı

Adana Demirspor galibiyeti sonrası konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, VAR hakemlerini eleştirdi.

Spor 2.04.2023 00:18:00 0
Okan Buruk: Kırmızı çıkması için oyuncuların ayakları mı kırılmalı
Tarih: 02.04.2023 00:20

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Adana Demirspor'u son dakikalarda gelen gollerle 2-0 yendi.

86. dakikada Fredrik Midtsjø ve 90+8'de Nicolò Zaniolo'nun penaltıdan kaydettiği golle 3 puanı alan sarı kırmızılı ekip, şampiyonluk yolunda, 2 maç fazlasıyla Fenerbahçe ile arasındaki farkı 9'a çıkardı.

Karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, öcne maçı değerlendirdi, ardından hakem kararlarını eleştirdi:

"Baskılı oynadık ama en büyük sıkıntımız sonlandırmaktı"
"Adana Demirspor'a karşı baskılı oynadık, çok pozisyon vermedik. İkinci yarı daha az ürettik ama maçın genelinde en büyük sıkıntımız sonlandırmaktı."

"Ceza sahasına yakın 40'a yakın topla buluştuk. Sağ tarafı etkili kullandık. Zaman zaman top kayıplarımız oldu. Maç genel olarak bizim kontrolümüzde gitti ama rakibimiz geçişlerde pozisyonlar buldu."

"Nereye basarsak kırmızı kart"
"İlk yarı çok net bir kırmızı var. Konya maçındaki pozisyonu merak ettik, bugün de çok net bir kırmızı var. Yine çağrılmadı! Bunu bir açıklasınlar, aydınlanalım! VAR mı çağırmıyor, hakem mi gitmiyor? Daha önce VAR kayıtları açıklandı. Bu çağırmayan hakemler cezalandırılacak mı? Bunlar neden verilmiyor? Çok merak ediyorum. Bunu belki bize açıklarlar. "

"Sayın Lale Orta belki VAR hakemlerine neyin kırmızı olup olmadığını açıklar. Bize de açıklasınlar, biz de öğrenelim. Nereye basarsak kırmızı kart. İki haftada oyuncularımızın ayakları kırılabilirdi. Kırmızı çıkması için ayakları mı kırılmalı? Bunu çok merak ediyorum." Kaynak: EnsonHaber


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem