O köyden altın fışkırmaya başladı! Müjdeyi canlı yayında verdi: Türkiye bir ev dolusu altın hazinesine ulaştı

Ferda Yıldırım'ın Youtube kanalına konuk olan araştırmacı yazar Koray Kamacı, Türkiye'nin bir ev dolusu altın hazinesi bulduğunu duyurdu.

Öteki Gündem 27.09.2023 00:45:00 0
O köyden altın fışkırmaya başladı! Müjdeyi canlı yayında verdi: Türkiye bir ev dolusu altın hazinesine ulaştı
Tarih: 27.09.2023 00:48

Bolu'nun Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde Sıtkı Toy’a ait arazide Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla 3 aydır gizemli bir kazı çalışması yürütülüyor.

Edinilen bilgiye göre, Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gizli yürütülen adli soruşturma çerçevesinde Mudurnu ilçesine bağlı Kovucak köyünde Nisan ayında iş makinesiyle kazı çalışması başlatıldı.

Mayıs ayında bölgeye Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak Üzülmez Müessese Müdürlüğü'nden 15 maden işçisi getirildi. Tam teçhizat bölgeye gelen madenciler, yer altına inerek kazıya başladı.

Havalandırma ve jeneratör sistemleriyle maden işçileri 2 aylık süreçte yerin metrelerce altına indi. Büyük gizlilik içerisinde süren esrarengiz kazının halen devam ettiği bildirilirken, jandarma ekipleri ise dışarıda güvenlik önlemi aldı.

Ferda Yıldırım'ın Youtube kanalına konuk olan araştırmacı yazar Koray Kamacı, bölgede altından çok daha değerli bir keşfe çok ama çok yaklaşıldığının müjdesini verdi. İşte Kamacı'nın o açıklamaları...

Bolu kazısının bağlantısı Vatikan'a uzanıyor. Orada altın var ama başka detaylar kaçırılıyor. Kazı bir buçuk haftadan beri bitirilmiş durumda.

Bölgeye yakın köylülerden bilgi aldım. Bunu ilk defa açıklayacağım. Burada resmi bir kazı yapıldı. Zonguldak'tan özel madenciler bölgeye getirildi.

Burada bir giriş tüneli bulundu. Orada daha önce definecilerin elinde haritalar olduğu söyleniyor. Bunlar devletin eline geçti.

Ev sahibi hayvancı değil ama ahır yapıyor. Burada ilginç bir durum var. Bir ev dolusu altın hazinesi var o evin altında. Ama devlet altından çok o yerin altındaki kiliseye ulaşıp bir incili bulma amacı var.

O yüzden yer altındaki o mağara için yavaş ve temkinli şekilde çalışmalar yapıldı. Kazıya ara verildi. Oradaki altın hazinesine ulaşıldı. Oradaki kazı bitti.

Ama incil ve belgeler konusunda çalışmalar devam ediyor. Devletin asıl önem arz ettiği kazı dediğim gibi burası. Bahsettiğim yere ulaşıldığı zaman Vatikan'dan bir ziyaret olursa anlayın ki bomba patlar. Yani bir şey bulunmuştur, demektir.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem