Muradiye Rengarenk: Kaymakam Aydoğan'dan Halat Çekme Yarışında!

Şenlik havası Van'ın Muradiye İlçesini sardı.

Van Haberleri 16.05.2024 09:27:00 0
Muradiye Rengarenk: Kaymakam Aydoğan
Tarih: 16.05.2024 09:30

SOKAKLAR EĞLENCE MEYDANINA DÖNDÜ

Van'ın Muradiye ilçesi, Gençlik Merkezi'nin düzenlemiş olduğu Sokak Oyunları Şenliği ile renkli görüntülere sahne oldu. Geleneksel sokak oyunlarının canlandırıldığı ve büyük küçük herkesin bir araya geldiği şenlik, ilçede coşkulu ve eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

MURADİYE KAYMAKAMI AYDOĞAN DA OYUNDA

Etkinliğe katılan Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan da vatandaşlarla birlikte halat çekme, dart atma, halka yerleştirme ve badminton gibi birçok oyunun içerisinde yer alarak keyifli dakikalar geçirdi. Kaymakam Aydoğan, katılımcılara etkinliğin amacının gençler arasında dayanışmayı ve sporu teşvik etmek olduğunu belirtti, yüzlerdeki mutluluğun şenliğin atmosferini yansıttığını ifade etti.

YEDİDEN YETMİŞE HERKES ŞENLİKTE

Muradiye'de gerçekleşen Sokak Oyunları Şenliği geniş bir yelpazede katılım gösteren her yaştan birey tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı. Çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin dostluklarını pekiştirdiği, bir arada sağlıklı ve aktif olarak vakit geçirdikleri bu etkinlik, toplumun tüm kesimlerini kucakladı.

ETKİNLİKLER İLE STRES ATIP EĞLENDİLER

Şenlikte düzenlenen oyun ve etkinlikler, Muradiye halkına hem stres atmaları hem de keyifli zaman geçirmeleri için mükemmel bir fırsat sunuyor. Güzel havanın tadını çıkararak sokaklarda bir araya gelen katılımcılar, geleneksel sokak oyunları ile hem bedenlerini hem de ruhlarını canlandırarak unutulmaz anılar biriktiriyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem