Çukur 5.Bölüm Ne Oldu

Çukur 3.sezon 5.bölümde heyecan doruktaydı

Magazin 8.10.2019 12:51:36 0
Çukur 5.Bölüm Ne Oldu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Merakla beklenen Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Damla Sönmez'in yer aldığı dizinin senaryosunu Gökhan Horzum üstleniyor. Heyecan ve aksiyon dolu Çukur 3.sezon 4.bölüm (71.bölüm) fragmanında Yamaç'ın mahalleye dönmesi herkesi şaşırttı. Yamaç'ı baygın halde kapısında bulan Cumali'nin telaşla ona yardım etmeye çalıştığı tanıtımda Azer'den, Yamaç'ın öldüğünü öğrenen Efsun darmadağın oluyor. Takipçilerinin heyecanla beklediği yeni bölümde maceranın içine sürükleneceğiz. İşte Çukur 3.sezon 4.bölüm fragmanı ve tüm ayrıntılı bilgi

ÇUKUR 3.SEZON 4.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Heyecan dolu bölümleriyle ekrana gelen Çukur 3.sezon 4.bölümle Show TV'de yayınlandı!

Dün akşam ekrana gelen yeni bölümde neler oldu? İşte ayrıntılar

Çukur 3. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı


Cumali Yamaç'ı buluyor. Cumali, "Ben nasıl Cumali Koçovalı öleceğim, sen de Yamaç Koçovalı doğdun Yamaç Koçovalı öleceksin. Kaçamazsın!" diyor. Öte yandan Vartolu'ya oğlunun fotoğrafı ile gözdağı veriyorlar. Fragman Selim'in, "Babamı niye öldürdün Yamaç?" cümlesi ile son buluyor.
Yamaç'ı Azer, Akın ve Timsah'ın saldırısından gizemli biri kurtarırken onun öldüğünü sanan Azer bu kez diğer Koçovalıları bitirmek için harekete geçecek.
Kardeşinin ölümü sonrası deliye dönen Azer, Akın'la birlikte harekete geçiyor. Babasının yanında olan Aliço, Çukur'a ve Yamaç'a dönmek için elinden geleni yapıyor.

Düşmanlarından tek tek intikam alan Yamaç, bu sefer soluğu Timsah'ın karşısında alacak. Yamaç'ın, Timsah'ı öldürüp öldüremeyeceği merak konusuyken Efsun'la ilgili vereceği karar da merakla beklenecek.
Bu esnada babasının katilinin peşine düşen Vartolu, gittiği yeni hapishanede kendisini bekleyen sürprizlerle boğuşurken, hapisten kaçan Cumali, İdris'in ölümünden sonra ortaklığı bozan Çizgili Kenan'ın peşine düşecek. Kendi bildiği yoldan giderek hamlelerini tek tek eyleme döken Yamaç'ı bekleyen büyük tehlike ise nefesleri kesecek
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem