İrfan Gülaçar: Ak belediyeciliğin bayrağını Saray'a dikmek istiyorum

AK Parti Saray Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Gülaçar, 'Saray ilçemizin çok sayıda sorunu bulunmaktadır. Saray'da sorunları bitirmek için çok güzel projeler hayata geçireceğiz." dedi

Van Haberleri 3.01.2024 12:16:00 0
İrfan Gülaçar: Ak belediyeciliğin bayrağını Saray
Tarih: 03.01.2024 12:19 Güncelleme: 03.01.2024 13:18

AK Parti Saray Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Gülaçar Vansesi Gazetesi'ni ederek imtiyaz sahibi Erdal Perihan ile Van’ın sorunları, çözüm bekleyen konular hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

AK Parti’nin liyakat sahibi, seçmen tarafından benimsenen adaylarla seçime girmesi halinde Büyükşehir ve birçok ilçe belediye başkanlıklarını kazanabileceğini belirten Gülaçar, “Van’ı tanıyan, caddelerini, sokaklarını, mahallelerini, kültürünü, örfünü, adetini, sorunlarını, sıkıntılarını bilen, projeleri olan adaylara yer verilmeli. AK Parti doğru adaylarla seçime girerse Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere birçok ilçede seçimi kazanacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

“ADAY ADAYLIĞIMA TÜM KESİMLERDEN DESTEK GÖRDÜM”

Aday adaylığı sürecine değinen Gülaçar, “1976 yılında Saray’ın Kapıköy Mahallesinde dünyaya geldim. Babam imam olduğu için Saray’ın 23 pare köyünün 10’unda görev yapmıştır. İlkokul eğitimimi Saray’ın Çaybağı İlkokulunda aldım. Ortaokulu Saray’da okudum. Sonraki eğitimimi Van’da tamamladım. AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığı kararını vermeden önce Saray’ın 23 mahallesini tek tek gezerek, kanaat önderleri, mahalle muhtarları, imamlarla görüşerek Saray için hizmet etmek istediğimi söyledim. Mevcut milletvekillerimiz ve görev yapmış eski milletvekillerimizle görüşerek, aday olmam konusunda görüşlerini aldım. Sağolsun görüştüğüm herkes tam destek verdi. Şahsıma destek veren herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu.

“SARAY’I HIZLI BİR ŞEKİLDE KALKINDIRACAĞIZ”

Saray’ın kalkınması için çalışacağını belirten Gülaçar, “Bütün hayatım Saray’da geçmiştir. Şu an her ne kadar görev icabı Van’da kalıyor olsamda her hafta sonu Saray’ı ziyaret ederim. Saray’la hiçbir zaman bağımı koparmadı. Saray’ın ulaşımdan altyapıya, eğitimden sağlığı, tarımdan hayvancılığa birçok sorunu bulunmaktadır. Bu zamana kadar Saray birçok hizmetten geri bırakılmış, maalesef görev başına gelenler Saray’a hak ettiği değeri vermemiş, insanlarımız belediye hizmetlerine susamış, halkımızla bir araya geldiğimizde sorunlarını rahat bir şekilde dile getiriyorlar. Sınıra sıfır olan Saray’ın neden geri kaldığını düşünmemek elde değil. Halbuki en büyük avantajı İran’a yakın olmasıdır. İranlıların geçiş güzergahı olan Saray bugün Van’ın cazibe ilçesi olabilirdi ama maalesef Saray, 13 ilçemizden en gelişmemiş olanıdır. Sorunları çözmek için aday adayı oldum. Allah nasip edip aday gösterilirsem seçimleri kazanmam halinde Saray’ın hızlı bir şekilde kalkınması için elimden geleni yapacağım. Saray için hayata geçirmeyi planladığım çok güzel projelerim var. Ulaşımdan alt yapıya tarımdan hayvancılığa, modern dinlenme alanlarından AVM’lere kadar birçok projeyi hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağım. Saray bizim dönemimizde hak ettiği değere kavuşacak. İranlıların Saray’da vakit geçirip ilçe ekonomisine katkı sunmaları için dinlenme alanları, AVM, kültür sanat alanında sinema, tiyatro salonları yapacağız. Saray’ın sorunlarını çözmek için çalışıp gayret edeceğim. Saray’da şuan benimle birlikte toplam 3 aday adayı var. Biri eski ilçe başkanı Şeref Çevik diğeri mevcut ilçe başkanı Yılmaz Bilmez görevinden istifa ederek aday adayı oldu. Şeref Çevik, 2014 seçimlerinde de adaydı fakat kazanamadı” şeklinde konuştu.

“AK PARTİ DOĞRU ADAYLARLA SEÇİMİ KAZANABİLİR”

AK Parti’nin doğru adaylarla 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimleri kazanabileceğini kaydeden Gülaçar, “Doğu Anadolu Bölgesi’nde HDP gerçeğini gözardı etmemek lazım ama bundan bir dönem geriye gittiğimiz zaman HDP’de erime olduğunu görüyoruz. Sürekli sahada olduğum için bunu bire bir görüyorum. AK Parti bu kez daha çok ön planda gözüküyor. Halkımızda artık tavrını iktidardan yana kullanmak istiyor. Çünkü halkımız uzun zamandır hizmetlere erişemiyor. İnsanlarımızında artık yerel seçimlerde ideolojiyi bir tarafa bırakması gerektiğini düşünüyorum. Halkımız hizmet almak istiyorsa AK Parti’ye destek vermeli. AK Parti’nin gelmesiyle halkımızın sorunları çözüme kavuşacak. Çünkü ülkemizde AK belediyeciliğin ne kadar özverili çalışmalara imza attığını herkes biliyor. Saraylı vatandaşlarımızda bu dönem artık AK belediyeciliği tercih ederek hizmetlerle buluşmalı. Allah’ın izniyle belediye başkanı olursam Saray’a AK belediyeciliğin bayrağını dikeceğim. Van’ın caddelerini, sokaklarını, kültürünü, örfünü, adetini, eşrafını tanıyıp bilen, sorunların üstesinden gelebilecek, inisiyatif alabilecek adaylara yer verilmeli. AK Parti doğru adaylarla seçime girerse Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere birçok ilçede seçimi kazanacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Erdal Perihan, AK Parti Saray Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Gülaçar’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem