Her deprem tahmini tutan Frank Hoogerbeets'ten şok uyarı: O tarihler arasında 8.3 şiddetinde deprem olabilir

Türkiye depremlerini önceden tahmin etmesi ile tanınan Hollandalı Frank Hoogerbeets, 8.3 şiddetli deprem için tarih verdi.

Öteki Gündem 27.03.2023 20:19:00 0
Her deprem tahmini tutan Frank Hoogerbeets
Tarih: 27.03.2023 20:23

Sosyal medyada deprem başlığıyla adı sıkça duyulan Hollandalı Frank Hoogerbeets, yeni tahminleriyle tekrar gündeme geldi.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 2 büyük depremi 3 gün öncesinden bilen ve bir anda dünya gündemine oturan Frank Hoogerbeets, şiddetli bir deprem beklediğini aktardı…

'Uzay geometrisi' yöntemiyle Merkür, Venüs, Jüpiter ve Ay'ın tek bir sıra haline geldiğini belirten Hoogerbeets, son günlerde büyük bir deprem olmadığını ama ileride olabileceğini yazdı.

6 Şubat depremlerinin ardından fazlasıyla popüler hale gelen Hollandalı 'gökbilimci' Frank Hoogerbeets, bir kez daha gündemde.

Hoogerbeets'in YouTube kanalındaki tahminleri, Rusya'dan İran'a birçok ülkede haberleştirildi. Hoogerbeets, Mart ayının ilk haftasının olağanüstü kritik olduğunu ileri sürüp 8 büyüklüğüne ulaşabilecek bir deprem beklediğini söylemişti.

2 Mart ile 7 Mart arasında gezegen geometrisindeki hassas kümelenmenin yeryüzünde çok büyük bir sismik aktiviteye yol açacağını savunan Hoogerbeets, mega deprem için Kamçatka Yarımadası ve Kuril Adaları'ndan Filipinler ve Endonezya'ya kadar binlerce kilometrelik bir alanı işaret etti, ancak beklenen depremler olmadı.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Hoogerbeets'den yeni tahminler geldi. Youtube kanalında paylaştığı görüntülerde Afrika, Paskalya Adaları, Hindistan ve Akdeniz'de Türkiye'ye yakın bir mesafede deprem bekleyen Şarlatan, yine gezegenlerin ve ayın hareketlerini işaret etti.

'Uzay geometrisi' yöntemiyle Merkür, Venüs, Jüpiter ve Ay'ın tek bir sıra haline geldiğini belirten Hoogerbeets, son günlerde büyük bir deprem olmadığını, dolayısıyla önümüzdeki günlerde bu bölgelerde şiddetli bir deprem beklediğini aktardı.

Ünlü ismin dünkü paylaşımı ise şok etkisi yaptı. Hoogerbeets, "Bir M 8.3 veya daha büyük deprem en son 16 Eylül 2015'te meydana geldi

O deprem Şili'de yaşandı. Jüpiter ve Neptün hizalandığında oldu.

Bir dahaki sefere karşılaştırılabilir gezegen geometrisi yaklaşık olarak Ağustos'tan Kasım 2023'e kadardır." dedi.

Yani Hoogerbeest, 8,3 şiddetindeki deprem için Ağustos-Kasım aylarını işaret ediyor.

Öte yandan Frank Hoogerbeets, 1999'da 20 bin vatandaşın vefatına ve 50 bin vatandaşın yaralanmasına sebep olan Gölcük ve Düzce depremleriyle ilgili Twitter paylaşımı yaptı.

Hoogerbeets, astrolojiyi kullandı ve "Gezegenlerin konumu depremleri etkiledi, özellikle Venüs" iddiasında bulundu.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem