Güneş batıdan doğduğunda neler olacak? Ebubekir Sifil açıkladı: Kıyamet savaşı o ilimizde zuhur edecek

Türkiye'de meydana gelen peş peşe depremler, yaşananların kıyamet alameti olup olmadığını sorusunu akıllara getiriyor. Ebubekir Sifil konuyla ilgili Müslümanları uyaran açıklamalar yaptı.

Öteki Gündem 20.03.2023 16:08:00 0
Güneş batıdan doğduğunda neler olacak? Ebubekir Sifil açıkladı: Kıyamet savaşı o ilimizde zuhur edecek
Tarih: 20.03.2023 16:10

Ebubekir Sifil Hoca, My Mecra Youtube kanalına konuk oldu. Burada 'kıyamet yakın mı?' sorusuna cevap verdi. İşte o açıklamaları…

Kıyametin küçük alametleri artık çıktı. İnsanlık artık son viraja girdi. Orta alametleri yaşamaya başladık. Çok sık deprem olması, kuraklık yaşanması, günahın alenileşmesi, koca koca binaların yapılması…

Bundan sonra artık kıyametin büyük alametleri bahse konu olacak. Tövbe kapısı açıktır. Güneşin batıdan doğmasıyla birlikte artık tövbe kapısı kapatılacak.

Güneş batıdan en son olarak doğduğunda artık o aşamada yeryüzünde Allah diyen kimse kalmayacak. Deccal'in çıkması ve İsa Aleyhiselam'ın gelmesi halen iman ve tövbe imkanının olduğu zamanlardır.

Deccal konusuna bir parantez açmak gerekiyor. Deccal fitnesi dehşetli bir fitne olacak. Müminlere yönelik tahribatı çok sert olacak.

Kıyamet öncesi yaşanacaklarla ilgili hadislerde sembolik anlatımlar doludur. Deccal somut bir varlık olacak. Benim anladığım budur.

İnsan bununla baş edemeyecek. Deccal müminleri küfre çağıran bir varlık olacak. Deccal'i sadece Hz. İsa alt edecek. Fizik varlığı ile alnında direk 'kfr' yazacak.

Bir gözü dışarı pörtlemiş şekilde olacak. Mehdi konusu tarih boyunca istismar edilmiş bir konudur. Mehdi bir insan. Normal bir insan.

Onunla ilgili bize verilen bilgi ise Mehdi, mehdi olduğunu bilmeyecek. Ulema onu bu konuda ikna edecek. Onun çıkacağı zamanda müminler zor bir dönemde olacak. Mehdi'nin zuhuru henüz gerçekleşmedi. Şarlatanlara prim vermemek lazım.

Kıyamet savaşı Amik Ovası'nda (Hatay) olacak. O dönemde Yahudilik ve Hristiyanlık kalmayacak.

O savaşta her taş, her tepe, her ağaç Müminlere 'arkamda Yahudi var. Gel öldür' diyecek. Sadece gargat ağacı bir şey demeyecek.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem