Erzurum Orman Bölge Müdürü Ayatay, Refahiye ormanlarında incelemelerde bulundu

Erzurum Orman Bölge Müdürü Ayatay, Refahiye ormanlarında incelemelerde bulundu

Genel 15.05.2024 00:17:20 0
Erzurum Orman Bölge Müdürü Ayatay, Refahiye ormanlarında incelemelerde bulundu
Tarih: 15.05.2024 00:17
Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay, Refahiye Orman İşletme Şefliği sorumluluk alanında bulunan Akçiğdem köyünde yapılması planlanan yeni orman yolları ile diğer ormancılık çalışmalarını ve Refahiye Orman İşletme Müdürlüğü 82 nolu bölmede yanan sahada yürütülen arazi çalışmalarını yerinde inceledi.
Bölge Müdürü Oktay Ayatay’dan Refahiye Orman İşletme Müdürlüğüne ziyaret ederek; Erzincan Orman İşletme Müdürlüğü Üzümlü Orman İşletme Şefi iken Refahiye Orman İşletme Müdürlüğü emrine Müdür Yardımcısı olarak ataması yapılan ve görevine başlayan Alper Torunlar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaretin akabinde Bölge Müdürü Ayatay Refahiye Orman İşletme Şefliği sorumluluk alanında bulunan Akçiğdem köyünde yapılması planlanan yeni orman yolları ile diğer ormancılık çalışmalarını ve Refahiye Orman İşletme Müdürlüğü 82 nolu bölmede yanan sahada yürütülen arazi çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında Refahiye Orman İşletme Müdürü Yılmaz Sarı ve Refahiye Orman İşletme Şefi Halil İbrahim Çaylak’tan bilgi aldı.
Bölgede mevsim şartlarının kısa olduğunu ve çalışmalarda buna göre önlem alınması gerektiğini ifade eden Ayatay, 2024 yılı yatırım programı ile diğer faaliyetlerdeki çalışmaların hiç bir aksaklığa sebebiyet verilmeden gerçekleştirilmesi için personele gerekli talimatları vererek çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Haber Kaynak : İHA
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem