Erciş'te İlk İftar Sevinci: Kaymakam Karaloğlu Vatandaşlarla Bir Arada

Erciş Kaymakamlığı, Ramazan Ayının İlk Gününde İftar Çadırı Kurdu. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu Vatandaşlara yemek dağıttı.

Van Haberleri 12.03.2024 11:31:00 0
Erciş
Tarih: 12.03.2024 11:36 Güncelleme: 12.03.2024 12:14

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van'ın Erciş ilçesinde, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, mübarek ramazan ayının ilk gününde, ilçe sakinlerinin oruçlarını hep birlikte açabilecekleri bir iftar çadırının kuruluşunu gerçekleştirdi. Bu anlamlı ilk iftarda, Karaloğlu elbette yanında değerli misafirlerini de ağırlamayı ihmal etmedi.

KAYMAKAM ÇADIRDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Önemli isimlerin ve birim amirlerinin katılım gösterdiği etkinlikte, Karaloğlu ve eşi Gamze Karaloğlu, 108. Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Melih Akdağ ve Cumhuriyet Başsavcısı Suat Arslan ile birlikte iftar çadırını ziyaret ederek ilçede yaşayan vatandaşlarla iftarlarını açtılar. İftar çadırının sıcak atmosferi içerisinde, Karaloğlu çifti yemek ve ekmek dağıtımında aktif rol alarak, ramazanın özüne uygun bir birlik ve beraberlik örneği sergiledi.

ERCİŞ KAYMAKAMI KARALOĞLU: “RAMAZAN BİRLİK VE BERABERLİK AYI”

İftarın manevi havasını pekiştirmek üzere, Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Ramazan ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini vurgulayan Karaloğlu, bu özel ayı layıkıyla idrak etmenin önemine değinerek, "Ramazana ulaşmanın mutluluğunu tüm hemşehrilerimiz ve İslam alemi olarak yaşıyoruz. Rabbim bizleri bu güzel ayı layıkıyla yaşayanlardan eylesin." diye temennide bulundu. Etkinlik, ramazan ayının getirdiği manevi atmosferin ve paylaşma duygusunun vatandaşlar arasında yoğun bir şekilde hissedildiği, unutulmayacak bir akşam olarak kayıtlara geçti.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem