En kârlısı dosyası açıklanmayan Akşener! Şantajcı Yaşar, Kılıçdaroğlu’na ateş püskürdü

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Meral Akşener hakkında bazı bilgileri paylaştığını duyuran ve elinde Akşener'le ilgili dosyalar olan Yaşar Okuyan, açıklamasının ardından CHP'den ihraç edilmişti.

Politika 23.02.2023 15:21:00 0
En kârlısı dosyası açıklanmayan Akşener! Şantajcı Yaşar, Kılıçdaroğlu’na ateş püskürdü
Tarih: 23.02.2023 15:26

Yaşar Okuyan CHP'ye ateş püskürürken, olaydan kârlı çıkan Akşener oldu. Akşener hakkındaki dosyanın neyle ilgili olduğu sır olarak kaldı, ayrıca kendisine muhalif olan bir isim CHP'den gönderilmiş oldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Yaşar Okuyan dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü söyledi.

CHP tarafından yapılan açıklamada Yaşar Okuyan'ın partiyle ilişiğinin kesildiğini ifade edildi.

Yaşar Okuyan, "CHP'den kovuldum, 'CHP'den ihraç edildim', bugünkü ulusal gazetelerde bu konu hakkında çıkan haberleri takdirinize bırakıyorum" diyerek hakkında çıkan haberleri paylaştı.

Yaşar Okuyan, "Demek ki neymiş. İyi demekle iyi olunmuyormuş. Helalleşme demekle de hukuk tesis edilmiyormuş. Önemli olan vatan savunması. Yılgınlık yok, mücadeleye devam" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce yaptığı açıklamada 'helalleşme' listesini açıklayarak, "Hangi strateji çocuklarımızın geleceğinden daha önemli? Helalleşeceğiz dostlarım. 28 Şubatçıların açtığı yaraları kapatıp helalleşeceğiz. İkna odalarına sokulan başı kapalı kızlarımızla helalleşeceğiz. Roboski ile helalleşeceğiz. Sivas, Kahramanmaraş mağdurları ile helalleşeceğiz" demişti.

Okuyan'ın paylaştığı küpürler: 

 


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem