Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na mülakatsız 2 bin 431 personel alınacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, taşra teşkilatı sosyal hizmet kuruluşlarının meslek ve destek personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla 2 bin 431 personel alımı yapılacağını duyurdu.

İş İlanları 21.04.2023 21:48:00 0
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı
Tarih: 21.04.2023 21:51

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, taşra teşkilatı sosyal hizmet kuruluşlarının meslek ve destek personeli ihtiyacını karşılamak amacıyla 2 bin 431 personel alımı yapılacağını, adayların KPSS puan üstünlüğü esasına göre mülakatsız bir şekilde tercih ettiği pozisyonlara yerleştirileceğini duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda 2 bin 431 personel istihdam edilecek.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre alım yapılacak kadrolar aile sosyal destek personeli, avukat, büro personeli, sosyal çalışmacı, psikolog, çocuk gelişimcisi, fizyoterapist, diyetisyen, hemşire, diğer sağlık personeli, öğretmen ile yurt yönetim personeli, tekniker, teknisyen, koruma ve güvenlik görevlisi ve destek personeli olacak.

Açıklamada, "Alımlar önümüzdeki hafta içerisinde cumhurbaşkanlığı kariyer kapısı üzerinden yapılacak. Sadece Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) puan üstünlüğüne göre gerçekleştirilecek. Alıma ilişkin duyuru, ilan ve başvurular bakanlığımız web sitemizde önümüzdeki günlerde ulaşılabilir olacak" denildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Çeşitli meslek gruplarında görevlendirilmek üzere 2431 personeli büyük ailemize katıyoruz. Adaylar KPSS puan üstünlüğü esasına göre mülakatsız bir şekilde tercih ettiği pozisyonlara yerleştirilecek. Başvuru tarih aralığı 28 Nisan-08 Mayıs 2023. Hayırlı olsun" dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na mülakatsız 2 bin 431 personel alınacak


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

SGK'ye 344 sözleşmeli personel alınacak


İş İlanları

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem