'ABD raporlarında yazıyor' diyen isim Türkiye'nin bilinmeyen gizli silahını açıkladı!

Araştırmacı yazar Ece Ergönenç, Kahramanmaraş depreminin ardından gündeme gelen Haarp konusuyla ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Öteki Gündem 13.03.2023 19:44:00 0
Tarih: 13.03.2023 19:48

İşte araştırmacı yazar Ece Ergönenç, Ne Var Ne Yok kanalında yaptığı açıklamalar...

Haarp'ın böyle bir kuvvetli depremi tetikleyecek bir güçte olmadığını düşünüyorum. Frekansın 7-8 kilometre altındaki fay hattına etki etmeden önce yeryüzüne görünmez çarpıp görünmez hareket etmesi bilimsel olarak beklenemez.

Depremler tetiklenebilir mi? Evet tetiklenebilir. Depremler frekanstan etkilenebilir. Güney Kore'de asla deprem olmayan bir yerde hidrolik kırma ile yeraltındaki kayaçların deprem oluşturduğunu biliyoruz.

Güney Kore'de Poha kentinde jeotermal tesisin yer altın su fışkırtarak bir depremin meydana gelmesi üzerine bölge kapatıldı. Kaliforniya'da da benzer bir durumla karşılaşıldığı biliniyor.

İngiltere'de bu yöntem yasaklandı. Sadece iyonasferden gelecek olan kütleden bahsediyoruz. Yani başka yöntemlerle de deprem tetiklenebiliyor

Yer altında bir tetikleme gerçekleştirildiğinde oradan yayılacak olan frekans diğer alanları etkileyebiliyor. Bazı yer altı dengelerini bozduğumuzda da benzer tablolarla karşılaşabiliyoruz.

Öte yandan iklim değişmeye başladı. İklim değişmesiyle Anadolu ve Ortadoğu daha yaşanacak yerler olacak.

Kıyametin kopmadan üzerine savaşıldığı yer olan yerler buralar. Su kaynaklarının bol olduğu bir toprak örtüsüne sahibiz. Artık birçok frekans ve iklim silahları var.

ABD'deki rapora göre Türkiye, Libya üzerinde öyle silahı kullandığı söyleniyor. Her ülkede bu silahlardan var.

Yönlendirilmiş enerji silahı kullandı. Hindistan ve İngiltere'de çalışmaların devam ettiği ancak Türk ordusunun elinde bu silahın olduğu yazıyor.


Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

PTT'den Heyecan Verici Fırsat: KPSS Koşulu Olmadan İş Başvuruları Açıldı!


İş İlanları

Göç İdaresi Başkanlığı'na 382 sürekli işçi alınacak


İş İlanları

İçişleri Bakanlığı personel alımı başlıyor! Başvuru nasıl yapılır, şartlar neler?


İş İlanları

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem